Titel: Naar het Concentratiekamp

Prijs: E 135,-

Materiaal: linnen

Vezendkosten: E 15,-

Kunstenaar: Isings

Afmetingen: 110 x 79 cm
Toestand: de plaat is in goede staat; de plaat is nauwelijks gebruikt: (zie foto!)
Geschiedenis/Onderwijs: alle platen van Isings zijn door Isings ontworpen met het oog op het voormalig geschiedenisonderwijs: ieder detail en alle personen in de afbeeldingen zijn ‘echt gebeurd’ en verantwoord; u kunt namen en achtergronden van personen en details op elke schoolplaat vinden in de betreffende schoolplatenboeken; in iedere plaatselijke bibliotheek op te vragen.
Verzending: TNT-post plakt een streepjescode op uw pakket; met deze streepjescode kunt u via internet uw schoolplaat volgen tot aan het plaatselijk postkantoor. Na verzending sturen wij u deze streepjescode toe.

Bestelling: U kunt ons emailen of bellen om de bestelling door te geven. Klikt u op ‘kontakt’ (linkerkant van scherm) Hier vindt u onze adresgegevens. Als u belt en er is niemand thuis, spreekt u dan naam en telefoonnummer in; wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Betaling: u kunt het geld (prijs + verzendkosten) overmaken naar ons bankreknr. Klikt u op ‘kontakt’ (linkerkant van scherm) Hier vindt u betaling- en onze adresgegevens. Zodra betaling bij ons is binnen gekomen, bevestigen wij dat door u een emailtje te sturen.

Vragen: als u vragen heeft, neemt u dan kontakt met ons op: klik ‘kontakt’ (linkerkant van scherm) voor onze kontakt-gegevens.
[nijeveen]

 

Klik hier: terug naar voordeur