Titel: Polderlandschap Zuid-Holland

Prijs: E 125,-

Materiaal: karton

Vezendkosten(onverzekerd): E 15,-

Kunstenaar: Bueninck

Afmetingen: 88 x 68 cm

Toestand: de plaat is gebruikt in het onderwijs en vertoont gebruikssporen; zie foto!
Opmerking: deze titel maakt deel uit van een serie Nederland/Aardrijkskunde, in de jaren 30 van de vorige eeuw door Wolters/Noordhoff ontworpen voor het middelbaar onderwijs; deze titel 'Polderlandschap in Zuid-Holland' is binnen de ongeveer 30 titels/platen die toendertijd binnen deze serie zijn uitgebracht, een zeldzame.

Verzending: TNT-post plakt een streepjescode op uw pakket; met deze streepjescode kunt u via internet uw schoolplaat volgen tot aan het plaatselijk postkantoor. Na verzending sturen wij u deze streepjescode toe.

Bestelling: U kunt ons emailen of bellen om de bestelling door te geven. Klikt u op kontakt (linkerkant van scherm) Hier vindt u onze adresgegevens. Als u belt en er is niemand thuis, spreekt u dan naam en telefoonnummer in; wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Betaling: u kunt het geld (prijs + verzendkosten) overmaken naar ons bankreknr. Klikt u op kontakt (linkerkant van scherm) Hier vindt u betaling- en onze adresgegevens. Zodra betaling bij ons is binnen gekomen, bevestigen wij dat door u een emailtje te sturen.

Vragen: als u vragen heeft, neemt u dan kontakt met ons op: klik kontakt (linkerkant van scherm) voor onze kontakt-gegevens.

[meppel] 

 

Klik hier: terug naar voordeur