Titel: Stedenplaat

Prijs: E 265,-

Materiaal: linnen

Vezendkosten: E 15,-

Kunstenaar: WG v/d Hulst

Afmetingen: ong. 90 x 120 cm

Toestand: De plaat is in zeer goede staat; heeft een of twee piepkleine vlekjes; de foto is scherp. Kijkt u voor de kwalititeit van de plaat goed naar de foto. U krijgt, wat u ziet.

Geschiedenis/Onderwijs: de platen van WG v/d Hulst zijn in de vorige eeuw (1960/70)voor het Lagere School Onderwijs gemaakt.
Verzending: TNT-post plakt een streepjescode op uw pakket; met deze streepjescode kunt u via internet uw schoolplaat volgen tot aan het plaatselijk postkantoor. Na verzending sturen wij u deze streepjescode toe.

Bestelling: U kunt ons emailen of bellen om de bestelling door te geven. Klikt u op kontakt (linkerkant van scherm) Hier vindt u onze adresgegevens.

Betaling: u kunt het geld (prijs + verzendkosten) overmaken naar ons bankreknr. Klikt u op kontakt (linkerkant van scherm) Hier vindt u betaling- en onze adresgegevens. Zodra betaling bij ons is binnen gekomen, bevestigen wij dat door u een emailtje te sturen.

Vragen: als u vragen heeft, neemt u dan kontakt met ons op: klik kontakt (linkerkant van scherm) voor onze kontakt-gegevens.

[hattem]

 

Klik hier: terug naar winkel