Titel: Van Korrels tot Meel - het September koeltje benut
Prijs: E 400,-
Materiaal: karton
Vezendkosten(onverzekerd): E 15,-
Kunstenaar: Jetses
Afmetingen: 104 x 76 cm
Toestand/Beschadiging: de plaat is gedrukt in rondom 1920-30; is nog in goede staat, maar heeft ouderdoms-sporen, zoals op de foto te zien is. Originele platen van Jetses, zoals deze, zijn natuurlijk zeldzaam.
Geschiedenis/Onderwijs: de platen van Jetses zijn ontworpen voor het toenmalige lagere school onderwijs, begin vorige eeuw.
Verzending: TPG-post plakt een streepjescode op uw pakket; met deze streepjescode kunt u via internet uw schoolplaat volgen tot aan het plaatselijk postkantoor. Na verzending sturen wij u deze streepjescode toe.
Bestelling: U kunt ons emailen of bellen om de bestelling door te geven. Klikt u op ‘kontakt’ (linkerkant van scherm) Hier vindt u onze adresgegevens. Als u belt en er is niemand thuis, spreekt u dan naam en telefoonnummer in; wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Betaling: u kunt het geld (prijs + verzendkosten) overmaken naar ons bankreknr. Klikt u op ‘kontakt’ (linkerkant van scherm) Hier vindt u betaling- en onze adresgegevens. Zodra betaling bij ons is binnen gekomen, bevestigen wij dat door u een emailtje te sturen.
Vragen: als u vragen heeft, neemt u dan kontakt met ons op: klik ‘kontakt’ (linkerkant van scherm) voor onze kontakt-gegevens.

Klik hier terug naar winkel